Millors criptomonedes digitals del 2018: per comprar i per invertir

Les criptomonedes digitals són el futur de les transaccions comercials, malgrat que molts entesos en la matèria econòmica vaticinen el contrari.

Cada dia aquestes monedes digitals estan guanyat terreny en el que es
refereix a les operacions que es realitzen amb elles. Les persones necessiten rapidesa i senzillesa en les transaccions dels seus capitals i les limitacions que posen les entitats tradicionals com els bancs i els mateixos governs, fa que el públic busqui millors opcions.

Bitcoins

És en aquest punt en què les moneda digital representen una excel·lent opció per invertir, també a llarg termini. Però n’hi ha algunes que destaquen més que altres quan es tracta d’invertir.

Les millors moneda digital per invertir en el 2018

Bitcoin

Bitcoin

El Bitcoin és la moneda digital més popular i millor posicionada dins el mercat i no pot deixar de tenir en compte quan es tracta d’inversió.

Si be molts experts l’han catalogada com arriscada, el Bitcoin contínua trencant paradigmes en proporcionar seguretat en les operacions i en esdevenir la moneda digital més acceptada a nivell comercial.

Aquest fet fa que el Bitcoin es converteixi en una inversió segura, tot i les variacions en el seu valor.

Les tendències i estadístiques indiquen que per a l’últim trimestre de l’any passat el valor d’aquesta moneda digital pot incrementar-se entre un 15 i 22%.

No obstant això, com en tot, sempre hi ha una mica d’incertesa, especialment quan es tracta de mercats econòmics on influeixen desenes d’elements que poden canviar les seves condicions en qüestions d’hores. Com sempre es recomana, cal estar atent a les fluctuacions del mercat i als factors que els afecten tant positiva com negativament.

Bitcoin Cash / BCC

Bitcoin Cash porta diners al món, i compleix amb la promesa original de Bitcoin com “Efectiu electrònic d’igual a igual”. Els comerciants i els usuaris tenen poders amb tarifes baixes i confirmacions fiables. El futur brilla intensament amb un creixement sense restriccions, una adopció global, una innovació sense permisos i un desenvolupament descentralitzat.
Tots els titulars de Bitcoin a partir del bloc 478558 també són titulars de Bitcoin Cash. Tots són convidats a unir-se a la comunitat de Bitcoin Cash a mesura que avancem en la creació de diners sòlids accessibles per a tothom.

Ethereum

És el terme que utilitza la plataforma de Ethereum per definir la forma en què es realitza una transacció financera per fer alguna cosa prèviament acordat; sent aquesta una manera simple de dir-ho. Funciona de manera similar als contractes tradicionals, solament que en aquesta plataforma, s’executen automàticament.
Un exemple simple seria que dins d’un bloc existent en Ethereum es desenvolupi un programari; amb aquest algú podria realitzar altres aplicacions dins del sistema. Aquesta acció necessàriament comporta una transacció financera, és a dir un pagament, la qual es faria amb la divisa de la plataforma. El Ether.

Litecoin

Litecoin (LTC) és una criptomoneda basada en P2P i un projecte de programari lliure publicat sota llicència MIT. Inspirada i pràcticament idèntica en l’aspecte tècnic a Bitcoin, la creació i transferència de Litecoin es basa en un protocol criptogràfic de codi obert que no és administrat per cap autoritat central. Litecoin fou ideada amb la finalitat de fer-se servir com a moneda electrònica alternativa a Bitcoin i ofereix tres diferències principals respecte a aquesta:

  • La xarxa Litecoin realitza el processament d’un bloc cada 150 segons en comptes de cada 600, fet que permet una confirmació més ràpida de les transaccions.
  • La xarxa Litecoin produirá aproximadament 4 vegades més unitats que Bitcoin, és a dir vora 84 milions de Litecoins.
  • Litecoin fa servir la funció scrypt en el seu algorisme de prova de treball: una funció seqüencial de memòria dura concebuda por primera vegada per Colin Percival, facilitant la mineria, ja que no necessita d’equipament sofisticat com passa amb Bitcoin.

Cada litecoin es fracciona en 100.000.000 unitats, definides por vuit xifres decimals.

Webs

Referències

 

Autor: peminsu

Pere Minobas Suquet Enginyer Tècnic en Informàtica i Llicenciat en Documentació. Especialitzat en Informació i Sistemes Documentals. Una bona cervesa o un bon cafè. minobas.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: