On invertir? Previsió 2033.

Una inversió a 10 anys!!

Si estàs buscant fer una inversió a deu anys, seria recomanable buscar empreses que tinguin un bon potencial de creixement a llarg termini i que estiguin ben posicionades per prosperar en el futur. Algunes àrees que podrien ser atractives per a una inversió a llarg termini inclouen:

 1. Tecnologia: Les empreses de tecnologia estan en constant evolució i són capaces d’innovar i adaptar-se a canvis en el mercat. Això pot oferir oportunitats de creixement a llarg termini per als inversors.
 2. Salut: El sector de la salut és un altre àmbit en què hi ha un gran potencial de creixement a llarg termini, ja que la població està envellint i la demanda de serveis de salut està augmentant.
 3. Energies renovables: Amb la creixent preocupació pel canvi climàtic i la sostenibilitat, les empreses que es dediquen a les energies renovables podrien ser una opció atractiva per als inversors que busquen una inversió a llarg termini.
 4. Infraestructures: La inversió en infraestructures podria ser una opció atractiva per als inversors a llarg termini, ja que les empreses que es dediquen a la construcció i el manteniment d’infraestructures podrien beneficiar-se de l’augment de la despesa pública en aquest àmbit.

Tecnologies

Les empreses tecnològiques podrien ser una opció atractiva per als inversors a llarg termini, perquè estan en constant evolució i tenen un gran potencial de creixement. Algunes de les empreses tecnològiques més ben establertes i amb un bon historial de rendiment inclouen:

 1. Apple: És una empresa líder en la tecnologia delconsumidor, amb una gamma de productes que inclou iPhone, iPad, Mac i Apple Watch. Té una base de clients fidel i està en constant innovació en nous productes i serveis.
 2. Microsoft: És una empresa de programari que ofereix una àmplia gamma de productes, incloent-hi el sistema operatiu Windows i la suite d’ofimàtica Office. També està en constant innovació en nous àmbits com el núvol, la intel·ligència artificial i la realitat mixta.
 3. Alphabet (la companyia matriu de Google): És una empresa líder en la publicitat en línia i té una presència dominant en el motor de cerca. També està en constant innovació en àmbits com l’automatització i els cotxes autònoms.
 4. Amazon: És la principal empresa de comerç electrònic en l’àmbit mundial i ha expandit el seu negoci a altres àmbits com el núvol i el streaming de contingut. Té una gran capacitat de creixement a llarg termini i està en constant innovació en nous àmbits.

Salut

 1. Johnson & Johnson: És una empresa farmacèutica i de dispositius mèdics diversificada, amb una gamma de productes que inclou des de medicaments per al dolor fins a pròtesis de genoll. La seva diversificació la converteix en una opció atractiva per als inversors a llarg termini.
 2. Pfizer: És una empresa farmacèutica líder en la investigació, el desenvolupament i la comercialització de medicaments. Ha estat en el mercat durant més de 150 anys i té un fort historial de rendiment.
 3. Roche: És una empresa suïssa de ciències de la vida que se centra en el desenvolupament de medicaments i diagnòstics per a malalties greus com el càncer i les malalties autoimmunitàries.
 4. Medtronic: És una empresa de dispositius mèdics que desenvolupa i fabrica productes com marcapassos, bombes d’insulina i equips per al tractament de l’apnea del son. Té una presència global i un gran potencial de creixement.

Energies renovables?

Les energies renovables són un sector que ha experimentat un creixement significatiu en els últims anys i que podria ser una opció atractiva per als inversors a llarg termini, ja que estan en línia amb les tendències creixents de la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic. Algunes de les empreses d’energies renovables més ben establertes i amb un bon historial de rendiment inclouen:

 1. NextEra Energy: És una empresa que es dedica a l’energia eòlica i solar, i és la principal productora d’energia renovable als Estats Units. També té una gran presència en el mercat de la distribució d’energia elèctrica.
 2. Orsted: És una empresa danesa líder en l’energia eòlica marina, amb una gran cartera de parcs eòlics marins a Europa, Amèrica del Nord i Àsia. També té una presència en l’energia solar i en la gestió de xarxes elèctriques.
 3. Brookfield Renewable Partners: És una empresa canadenca que té una gran presència global en l’energia hidroelèctrica, eòlica, solar i altres fonts d’energia renovable. També té una cartera de projectes de transmissió d’energia.
 4. Enphase Energy: És una empresa nord-americana que es dedica a l’energia solar i que desenvolupa solucions tecnològiques innovadores per a la gestió de l’energia elèctrica. Té una posició forta en el mercat de les bateries de liti i en el desenvolupament de sistemes solars intel·ligents.

Infraestructures

 1. Ferrovial: És una empresa espanyola que es dedica a la construcció, operació i manteniment de carreteres, aeroports i altres projectes d’infraestructures.
 2. American Tower Corporation: És una empresa nord-americana que es dedica a la construcció i gestió de torres de telecomunicacions a tot el món.
 3. Enbridge Inc.: És una empresa canadenca que es dedica a la distribució de gas i a la gestió d’olieductes.
 4. Vinci SA: És una empresa francesa que es dedica a la construcció i gestió de carreteres, aeroports, energia i altres projectes d’infraestructures a escala mundial.

Com sempre, és important recordar que la inversió en accions sempre comporta un cert nivell de risc i que és important fer una investigació adequada sobre les empreses en les quals estàs interessat i avaluar el seu potencial de creixement a llarg termini, la seva situació financera, la competència del sector, etc.

Advertisement

Autor: peminsu

Pere Minobas Suquet Enginyer Tècnic en Informàtica i Llicenciat en Documentació. Especialitzat en Informació i Sistemes Documentals. Una bona cervesa o un bon cafè. minobas.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: